Programmering van een nieuwe besturing 

✔ Sterk in communicatie

✔ Samenwerking met bekende merken

✔ Transparante rapportage

Heeft u hulp nodig bij de programmering van een nieuwe besturing, zoals PLC-besturingsprogramma's? Doe dan een beroep op CombuCo uit Lier, Antwerpen. Wij werken samen met de beste partners, zoals Siemens en Maxon, en willen u voorzien van het beste advies over een brede waaier aan activiteiten zoals ook de programmering van een nieuwe besturing. 

Wij helpen u bij de programmering van uw nieuwe besturing

De installatie van een nieuwe besturing kan soms ingewikkeld worden. Daarom helpen onze vakmannen u met veel plezier. Of het nu een PLC-besturingssysteem is of andere soorten systemen, door onze samenwerking met verschillende professionele partners zijn wij van alle markten thuis. Bovendien beloven wij steeds de meest correcte prijs wanneer wij u bijstaan met technisch advies bij verschillende soorten vragen en problemen, bijvoorbeeld omtrent het onderhoud van uw branderinstallatie of het vernieuwen van brander management systemen. 

Schakel ons in 

Na elke interventie of elk onderhoud ontvangt u een uitgebreid rapport waarin duidelijk weergegeven wordt welke taken we uitgevoerd hebben. Dat geldt natuurlijk ook bij de programmering van uw nieuwe besturing. Heeft u interesse en wilt u ons hiervoor inschakelen? Contacteer ons dan op het nummer +32 467 04 44 69 of via ons online contactformulier.