Onderhoud van branderinstallaties 

✔ Sterk in communicatie

✔ Samenwerking met bekende merken

✔ Transparante rapportage

is het tijd voor het onderhoud van (één van) uw branderinstallaties? Vertrouw dan op de deskundigheid van CombuCo, dat gevestigd is in Lier, regio Antwerpen. Wij bieden een correcte service aan en dat aan de correcte prijs. Naast onderhoud van uw branderinstallaties kunt u ook bij ons terecht voor technisch advies over allerlei zaken. 

Een degelijk onderhoud van uw branderinstallaties is belangrijk 

Het is uiteraard belangrijk dat uw industriële branderinstallaties naar behoren werken. Laat daarom regelmatig een grondig onderhoud uitvoeren aan deze branderinstallaties. Of u nu producent of eindklant bent, wij zijn de ideale partner als het aankomt op onderhoud, vernieuwing of vervanging van allerlei verschillende apparaten. Heeft u een bepaald sturingssysteem dat geïnstalleerd moet worden, maar waar u niet uitgeraakt? Dan kunt u vertrouwen op de deskundigheid van onze firma. Wij staan graag klaar voor u indien u vragen of opmerkingen heeft en bezorgen u naderhand bovendien een uitgebreide rapportage. Zo weet u telkens dat u geen cent te veel betaalt en dat het onderhoud van uw branderinstallaties tot in de puntjes verzorgd is. 

Werk samen met ons 

Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met degelijke firma's zoals Eclipse en Slate kunt u erop rekenen dat wij weten wat we doen. Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u ons graag inschakelen? Dan kunt u ons altijd contacteren op het nummer +32 467 04 44 69 of een mail sturen naar het e-mailadres info.combuco@gmail.com.