Vermindering van emissies 

✔ Sterk in communicatie

✔ Samenwerking met bekende merken

✔ Transparante rapportage

Wij bij CombuCo uit Lier, regio Antwerpen, willen ons steentje bijdragen aan de vermindering van emissies. Door voldoende het onderhoud van uw industriële branderinstallaties door ons te laten uitvoeren, kunt ook u helpen bij de vermindering van emissies en zijn we een stapje dichter bij een groene planeet. 

Wij helpen u bij de vermindering van emissies

Naast diensten zoals het heropstarten van uw industriële branders na het onderhoud van deze branderinstallaties geven wij u ook graag technisch advies over allerlei zaken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hoe u de vermindering van emissies het best aanpakt, hoe u uw processen kunt optimaliseren en hoe u uw brandprestaties kunt verbeteren. Doordat wij samenwerken met meerdere leveranciers kunnen wij u deskundige advies geven en de beste oplossing bieden aan een correcte prijs. Na elke interventie of onderhoud bezorgen wij u bovendien een gedetailleerd rapport waarin alle details over de taken die wij uitvoerden en de kostprijs opgelijst staan. Net zoals dat wij de vermindering van emissies hoog in het vaandel dragen, achten wij communicatie naar onze klanten ook als hoge prioriteit. 

Stel uw vragen aan ons

U kunt ons altijd contacteren indien u vragen heeft over de manier waarop wij de vermindering van emissies aanpakken of over andere diensten zoals het installeren van PLC-besturingsprogramma's. Wilt u ons team graag leren kennen of wilt u een afspraak maken? Contacteer ons dan zeker op het nummer +32 467 04 44 69 of stuur een mail naar het e-mailadres info.combuco@gmail.com.